23 november 2015
Terug

Elitz Equestrian bij Equi Más

Elitz Equestrian is het eerste definitieve merk waarmee Equi Más gaat werken. En hoe tof is het dat Elitz zelf ook blogt! Vorige week kwam de eerste blog over onze samenwerking uit en heeft het goed gedaan. Met trots kijk ik naar de eerste bouwstenen voor Equi Más, maar wat krijg ik hier energie van! Meiden van Elitz,  Bedankt!! en tot snel ;)

By Elitz Equestrian:

Wij houden van ondernemers. Niks is zo spannend en onzeker als het starten van een eigen onderneming! Ook werken wij graag samen met jonge ondernemers zodat wij elkaar kunnen stimuleren en van elkaar kunnen leren. 

Daarom stellen wij nu graag Maaike Schut aan jullie voor. Maaike neemt een sprong in het diepe met een super tof concept! Zij heeft jaren gewerkt in ruitermodebranche maar heeft er nu voor gekozen het roer om te gooien en voor zichzelf te beginnen: Equimas!

Equimas is voorgekomen uit de liefde voor de paardensport en styling. Equimas staat voor maatwerk, eigen inbreng in design en vooral een goede kwaliteit ruitersportkleding. Van maatwerk laarzen tot wedstrijdjasjes. 

Equimas werkt als mobiele winkel. Zo komt Maaike op afspraak naar jou toe, hoe handig is dat? Niks is zo fijn om producten te passen en te voelen op de tijd en plek waar het jou uitkomt. Ook zal zij regelmatig op verschillende evenementen te vinden zijn met haar mobiele showroom. 

Houdt haar website goed in de gaten want momenteel is zij nog bezig met de difinitieve bepaling van de collectie..

Alvast een tipje van de sluier over de collectie? Elitz Equestrian wordt binnenkort verkocht bij Equimas! 

 

Voor meer informatie check de website van Equimás en volg Equimás op facebook.

 Via ons blog zullen we jullie op de hoogte houden over updates over Equimas!

 

Snel meer, x

 

Elitz Equestrian bij Equi Más