Service

Equi Más hecht grote waarde aan het persoonlijke contact. Wij willen u op een goede manier adviseren en enthousiasmeren met de mogelijkheden.

De merken waarmee wij werken zijn ook speciaal geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en mogelijkheden voor eigen ontwerp.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om dekens en dekjes, maar ook bijvoorbeeld de (rij-)jassen te borduren of bedrukken. Hiervoor werken wij nauw samen met een ervaren bedrijf in de regio Apeldoorn.

 

Na de aflevering stopt het voor ons niet. We willen graag uw ervaringen van het product en onze service weten en delen.

 

Hoe gaan wij te werk?

In het eerste contact vernemen wij graag wat je wensen zijn en waar je naar op zoek bent en dan plannen we ook een afspraak in.

We komen dan naar jou of je stal toe en zo kunnen we in alle rust de mogelijkheden bespreken. Natuurlijk hartstikke leuk om samen te doen met je stalgenoten!
Een aantal artikelen hebben wij natuurlijk op voorraad, maar houdt er rekening mee dat we vooral behoefte bepalen en zo samen komen tot een bestelling. Afhankelijk van het product informeren wij je over de verwachte levertermijn.

Ook hebben wij een aanhanger met meerdere artikelen. Een kleine mobiele showroom dus!
Erg leuk om mee te nemen naar een stal en ook gaan we daarmee naar evenementen.

Zo blijft onze service laagdrempelig en eenvoudig,  gratis aan huis of stal en correct advies voor wat bij jou of jouw situatie het beste past!